Welkom
De bvba Wyseur is een dynamische groot- en kleinhandel in aardappelen. Tot op heden beperkten we ons tot het afzetten van gesorteerde aardappelen op de binnenlandse markt. Handelingen als lossen, sorteren, wassen, verpakken en uitvoeren van aardappelen zijn onze voornaamste activiteiten.

De zaak werd gesticht door dhr. en mevr. Claes-Hoste in 1925 en succesvol verder uitgebouwd door dhr. en mevr. Wyseur-Claes vanaf 1965. In 1991 werd dan de bvba Wyseur gesticht. Deze wordt momenteel uitgebaat door het echtpaar M. Wyseur-Plets. Ondersteund door een zeer goede organisatie en structuur, samen met onze nooit aflatende inzet, motivatie en beroepskennis wensen we deze verder uit te bouwen.

NIEUW

Het jaar 2000 wordt alvast een mijlpaal in onze verdere groei. Naast onze huidige activiteiten wensen we vanaf heden ook allerhande verwerkte aardappelen aan te bieden. O.a. geschilde aardappelen, diepvriesartikelen, voorgekookte aardappelen, kroketten, voorgebakken friet, enz...

Onze huidige werkruimte van ± 1100 m² wordt daartoe uitgebreid met een bijkomende stockageruimte van ± 500 m² op het industrieterrein 'Blauwe Toren'. Alsook wordt binnen de huidige werkruimte een winkel uitgebouwd, conform alle nodige aanpassingen voor HACCP.

Bvba Wyseur wil een partner zijn voor zijn klanten en streeft naar de best mogelijke dienstverlening. De verdere uitbreiding van een telecommunicatienetwerk via internet (e-mail), moet de klant toelaten zijn bestellingen rechtstreeks via de computer in te voeren.

Wenst u nog verdere inlichtingen over de producten en de service die bvba Wyseur u biedt, neem dan zo vlug mogelijk contact op.

© 2000 Wyseur